Ki vagyok én?

Search4you

Ki vagyok én?

Hr tanácsadó. Transzparens Partner. Ember, értékekkel. Ember, aki nap, mint nap azért dolgozik, hogy jó élménnyé és hasznos tudássá formálja a HR folyamatokat mások számára, független attól, hogy egy pályázott pozíció sikeressé válik – e.

2022. októberében alapítottam a Search4you Korlátolt Felelősségű Társaságot

amely magán munkaerőközvetítői engedéllyel rendelkezik (SZM/01/004854-2/2022) – azzal a céllal, hogy az eddig megszerzett szakmai tapasztalatomat immáron önállóan kamatoztassam és értékes támogatóként, transzparens Partnerként legyek jelen a Munkáltatók és Munkavállalók mindennapjaiban.

Közel 10 éve Hr tanácsadóként dolgozom. Ez idő alatt számtalan olyan munkaerőpiaci szituációban volt szükséges helyt állnom, amire később építkeztem.

Kezdetben munkaerő kölcsönzési, később munkaerő közvetítői területen dolgoztam, hazai és nemzetközi vonalon egyaránt szereztem tapasztalatokat, ahol az alap szellemi pozíciókon, a mérnöki pozíciókon át, a középvezetői, felsővezetői pozíciókig láttam el teljes körű recruiter és tanácsadói feladatokat.

Erős értékrendszerem, széles látóköröm, proaktív hozzáállásom minden esetben hozzásegít, hogy a felmerülő problémákat, lehetősségé alakítsam. Munkám során Ügyfeleimet teljes mértékben Partnerként kezelem. Tudatosan, kiszámíthatóan és őszinte kommunikációval végzem a munkámat.

Tevékenységem elsősorban a diplomás, magasan képzett szakemberek felkutatása

főként műszaki, pénzügyi, gyógyszeripari területen lévő alap és mérnök pozíciók, középvezetők- felsővezető pozíciók keresésével foglalkozom. A speciális tudást igénylő szakmunkás állomány toborzásában is számos tapasztalatot sajátítottam el, így elvállalok speciális szaktudást igénylő pozíciókat is.

Kiemelten fontos számomra nem csak szakemberként, hanem magánemberként is a nyitottság, egyenesség, őszinteség, tisztesség és lelkiismeretesség.

Search4you

Kapcsolat

Ha érdeklődnél, kérdésed lenne, vagy ajánlatot szeretnél kérni, akkor bátran keress elérhetőségeim bármelyikén!