Kapcsolat

Kapcsolat

Elérhetőségeim

Ha érdeklődnél, kérdésed lenne, vagy ajánlatot szeretnél kérni, akkor bátran keress elérhetőségeim bármelyikén!

Search4you

Gyakori kérdések

Kattints a Munkaerőt keresek vagy Állást keresek gombra.

Elérsz engem az info@search4you.hu e-mail címen (2 munkanapon belül válaszolok vagy felveszem veled a kapcsolatot)

Vagy hívj engem a +36-34-323-046 vagy +36-30-090-0270 telefonszámon.

A törvényeket, szabályozásokat minden esetben betartom. Nálam nincs semmilyen ügyeskedés vagy szürke zónázás a Partner és a Jelölt irányába sem.

A kiválasztás teljes ideje alatt időben tájékoztatlak a felmerülő változásokról, interjú időpontokról. Minden esetben adok visszajelzést a Jelöltek részére, hogy hogyan sikerült az interjú, mire számíthatsz a továbbiakban. Mindenképp értesítelek, eredménytől függetlenül!

Annyit vállalok, amennyit határidőre teljesíteni is tudok.

Törődőm azokkal, akiknek munkát találok. A pozíció betöltése után is elérsz engem, bármilyen probléma vagy változás adódna a szakmai pályafutásod alatt.

Minden jelentkezést áttekintek és figyelembe veszek, legyen az sikeres pályázat vagy sem. A jelentkezések mennyiségétől függően olykor ez hosszabb időt is igénybe vehet, (ezért arra ösztönözlek, hogy vedd fel a kapcsolatot velem telefonon keresztül. Ha épp vonalban vagyok vagy nem vagyok telefonközelben, mindenkit még aznap visszahívok)
Mikor részt veszel egy interjún, előre megbeszéljük az interjúfolyamat várható hosszát, illetve a visszajelzés időpontját. Ezenkívül bármikor kérhetsz visszajelzést az interjúfolyamatról.
Az interjúkörök száma és típusa attól függően változik, hogy milyen szintű pozícióra történik a jelentkezés. Általában 2-3 körös interjúfolyamatra lehet számítani.