Álláskeresőknek

Search4you

Álláskeresőknek

Nem csak egy HR tanácsadó vagyok, hanem több éves tapasztalatom van, mint munkavállaló.

Így bennem is joggal merültek fel az alábbi kérdések:

Kiemelten fontos számomra, hogy a Jelöltek részére egy részletes és teljes körű tájékoztatást adjak az adott Partnercégről, épp olyat, amit én is elvárnék, ha álláskereső lennék. (feladatok, munkakörnyezet, csapatkohézió, vezetői attitűd, cégstabilitás, jövőkép, bérezés, juttatások, plusz béren kívüli egyéb juttatások, interjú folyamata/ hossza)

Mire számíts a tanácsadói interjún?

Egy kötetlen beszélgetésre, ahol valóban arra vagyok kíváncsi, hogy az eddigi szakmai karriered és kompetenciád mellett, milyen környezetben érzed jól magad. Milyen alapelvek szerint tevékenykedsz a mindennapokban?

Az interjú során részletes tájékoztatást kapsz a megpályázni kívánt pozícióról, illetve a teljes kiválasztási folyamat menetéről. Amennyiben nyitott vagy az új lehetőségek iránt, vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken!

Elérhetőségek:

info@search4you.hu e-mail címen (2 munkanapon belül válaszolok vagy felveszem veled a kapcsolatot) vagy telefonon keresztül: +36 30 168 0605 vagy +44 444 831

Search4you

Küldd el önéletrajzodat!

Jelentkezz egyszerűen és gyorsan!
A regisztráció és a munkára történő jelentkezés csupán néhány percet vesz igénybe.

Kattints ide vagy húzd a fájlt erre a területre a feltöltéshez.
Search4you

Tekintsd meg a nyitott állas ajánlatokat!

Könnyedén kereshetsz szakterület, földrajzi elhelyezkedés alapján is a legfrissebb nyitott pozíciók között.

Ha nem találsz olyan állást, ami eleget tenne az elképzeléseidnek, akkor se csüggedj: látogass el „Küldd el önéletrajzodat” felületre. Regisztrálj és Töltsd fel önéletrajzodat, hogy megkereshesselek a jövőben a nyitott lehetőségekkel kapcsolatban.